3-2. O Viajes Interrías remonta e asegura a permanencia

El Viajes Interrías certificó su salvación ante una afición que se entregó en San Pedro. JOSÉ LUIZ OUBIÑA
O equipo celeste logrou unha traballada vitoria contra o Zaragoza despois de ir perdendo por 1-2 no minuto 79

O Viajes Interrías asegurou a súa presenza na Segunda Federación unha temporada máis despois de gañar por 3-2 contra o Zaragoza no campo de San Pedro.

O partido estivo cheo de emoción, xa que o conxunto celeste se viu obrigado a remontar no treito final do enfrontamento para poder lograr os tres puntos e evitar problemas na última xornada. Despois dun primeiro tempo de dominio infructuoso, o Interrías púñase por diante no marcador grazas a un gol de Balo.

Co marcador favorable, parecía todo dirixido para o interés do colectivo de San Pedro. Pero as mañas reaccionaron despois do descanso. Foi Nachula a encargada de darlle a volta ao marcador, culminada no minuto 79.

Pero o Interrías empatou rapidamente por mediación de Raquel na xogada inmediatamente posterior ao saque de centro. E pouco despois Costa fixo o terceiro tanto local que lles permitía ás sanxenxinas selar a permanencia.

Viajes Interrías: Lidia, Paulinha, Goretti, Machado, Barboz (Clo, minuto 59), Lola, Andrea, Balo (Yáñez, minuto 89), Irene (Raquel, minuto 71), Pañu e Sara.
Zaragoza: Casao, Beltrán, Valero (Mubanga, minuto 58), Sánchez, Curtín, Teresa, Ismael, Judith, Romero, Nachula e Valdivia (Sara, minuto 58).
Árbitro: Pastoriza Iglesias. Amonestó con cartulina amarilla a la visitante Romero. Goles: 1-0. Minuto 35. Balo; 1-1. Minuto 47. Nachula; 1-2. Minuto 79. Nachula; 2-2. Minuto 80. Raquel; 3-2. Minuto 83. Costa.
Incidencias: Partido correspondiente a la vigésima novena jornada de liga da Segunda Federación feminina disputado no campo de San Pedro de Vilalonga ante uns 200 afeccionados. O saque de honra foi realizado pola porteira infantil do Villalonga FC, víctima de insultos machistas nun recente partido de liga contra o Poio.